Vi lar oss hurda herre utfor nar kar brakar, hurdan hane visar karlek

Vi lar oss hurda herre utfor nar kar brakar, hurdan hane visar karlek

Det sasom berorde undertecknad mest med detta lagret vart alla konversera forsavitt relationer. Ifall hurda marigt det befinner sig att dels kunna hur sa nago enastaende sam sund relation ar, hur karl astadkomme darfor at fullborda nago nedbrytande relation samt darfor att ick initiera ett destruktiv forhalland overhuvudtaget.

Jada d hor ju – det varenda stora sam viktiga saker vi pratade forsavitt. Sam relationer befinner si ju aven det finaste och svaraste vi age ino vart leva – livet befinner si fyllt av relationer sasom berikar vart leva villig en otroligt taktik sam kan donera oss vikt insikter, karlek, styrka, inspiration samt forsakran, men blir dom tokiga kan do likas fa oss att ma vedervardigt inte bra.

Vi maskrosbarn hamnar alltemellanat ino destruktiva/daliga relationer, tillsammans vanner, med karlekspartners, tillsammans alla mojliga personer. All folk kan ja producera det skada sjalv upplever att vi maskrosbarn ibland kanske stannar fa extra lange, soker oss f extra till manniskor sasom behandlar oss kungen en okej fason, krigar fa bonus darfor att ringa det att ”funka”. Hurs befinner sig det sahar?

Andock mig aterkommer at det straxt!

Jag sitter ej villi nagon verklighet skada mi inneha tankt gallande det ett hel del – dels darfor att sjalv age hunnit med flera destruktiva relationer personligen och dels for att jag ideligen hor odl avsevart fragor samt funderingar runtom relationer lГ¤nder som Г¤lskar amerikanska killar av alla ungdomar mig mote.

Mig tanker att det idelige blir sahar stav oss att vi ar uppvaxta kungen det sattet vi befinner sig, vi kanske ar vana att passa nagon foralder som mar grymt daligt pa skilda taktik, som vi varit tvungna att staga, assistera, finnas darbort forut samt skota. Nog age vi haft uppsikt villig och/eller oroat oss hejdlost massor stav var foralders maende sam tillampnin bruten knark alternativt sprit? Vi age nog ibland alternativt vanligtvis icke blivit behandlade kungen ett fason sasom vi borde, vara paron eventuellt ej inneha kunnat ta hand om oss samt understodja oss kungen en metod som vi behovt, darfor at dom ar sjuka, hurdan villi do an ager velat ager det ganska varit vi sasom burit domslut.

Och, det befinner sig ju bland ovrigt hemifran vi lar oss skock don

hurda kar tala med varandra och hur man behandlar varandra i ett forhallande. Lar vi oss emeda hemifran att i nago forhalland sa skall vi skota saken dar andra personen grymt mycket, i nago forhallande befinner si det jatte- gruff samt harda ord, i en forhalland blir herre sviken, ino ett samband tillats man ick forsvinna behov uppfyllda fran olika anledningar. Givetvis enar befinner sig det det sasom kommer kannas tryggt samt vanligtvi. Hur onormalt det ann later att stok kan kannas tryggt, sa befinner si det ju j absolut sa det blir. Stok befinner sig traligt, skada villervalla befinner si bekantin. Kaos befinner sig hemma, rora befinner sig tryggt, och vi vet just hurdan vi skal ag oss i villervalla, pro det inneha vi tranat pa inom hela vara liv. Vi nog ick heller inneha fatt inova odl kopiost pa att bli lyssnade villig, att manifestera vara emotioner samt behov, att bli tagna kungen seriost, att bliva respekterade och sedda. Sam man maste ju idrotta villi alltsammans, aven utslag har sakerna samt kar tvungen sannerligen idrotta villi relationer. Samt det fina befinner sig att det promenera att foreta!

Mig larde ja aven att liv som inom nagon bergochdalbana hemma. Foren sekunden varenda det helt tumult samt helvete sam sen nar alla dispyt var ”losta” odla varenda det frojd! Alltsammans gladje sam avkoppling sam jag kande undertecknad saso att mig svavade over molnen – omedelbar vart allt vagt och det skulle existera bra en stund! Det varenda sahar sjalv larde mig att det ar odla det amna finnas inom nago samband, for det mesta astadkommer det vark, sarar sam ar fullkomligt rora samt brak samt sen byts det nattsvarta morkret ut till full lycka och odla promenera det ganska -upp sam ne, upp och ne. Det varenda aldrig lugnt ty, det var aldrig jamnt, det varenda inga liten toppar och dalar inte me do varenda gigantiska.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
Buen Día...
Puedo ayudarte en algo???